Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2014
Matchstart: 2014-09-27 kl 15:00
Arena: Ljungbackens IP
Publik: 50

Matchen mellan Järna SK och Segeltorps IF på Ljungbackens IP i Division 3 Södra Svealand slutade mållös 0-0. Trots flera chanser åt båda hållen lyckades ingen av lagen få till det avgörande målet.

Segeltorps IF fick en varning i den 39:e minuten när Joakim Kupari drog på sig ett gult kort. Järna SK gjorde ett byte i den 40:e minuten med Gabriel Baydono som ersatte Peter Sunnergren. I den 61:a minuten gjorde Järna SK ytterligare ett byte med George Ibrahim som ersatte Charbel Danho.

I den 72:a minuten gjorde Segeltorps IF ett byte med Erick Chumbe Sanchez som ersatte Marco Sotil. Järna SK gjorde ett byte i den 75:e minuten med David Bergström som ersatte Daniel Danho. Segeltorps IF gjorde också ett byte samtidigt med Ali Al-Harbi som ersatte Marcelo Lopez Garcia.

I den 80:e minuten blev Segeltorps IFs tränare Dante Lugo utvisad. Giovanni Roca Helbingen fick en varning i den 83:e minuten. Segeltorps IF gjorde ett byte samtidigt med Sebastian Danilo Sanchez Alvarado som ersatte Mattias Elséus.

Trots flera chanser och händelser på planen lyckades ingen av lagen ta ledningen och matchen slutade mållös. Publiken på Ljungbackens IP fick se en jämn och spännande match mellan Järna SK och Segeltorps IF.