Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2017
Matchstart: 2017-04-12 kl 20:00
Arena: Ljungbackens IP C1
Publik: 48

Matchen mellan Järna SK och Hanvikens SK på Ljungbackens IP C1 på onsdagskvällen slutade oavgjord med resultatet 0-0. Trots många spännande ögonblick på planen och en publik på 48 personer, lyckades inget av lagen få in bollen i motståndarens mål.

Redan i den 12:e minuten drog en spelare från Järna SK på sig en varning, vilket satte tonen för resten av matchen. Den första halvleken gick dock relativt lugnt till ända, med enbart ett byte från Hanvikens SK där Alex Palm byttes in för Alexander Muena.

I den andra halvleken började tempot öka något och det gjordes flera spelarbyten från båda lagen. I den 65:e minuten blev det dock dramatiskt när en spelare från Hanvikens SK blev utvisad efter en tuff tackling.

Trots flera försök från båda lagen att göra mål, stod försvarslinjerna starka och matchen slutade mållös. I slutskedet av matchen fick även en spelare från Hanvikens SK en varning, vilket blev den sista händelsen innan domaren blåste av matchen.

Trots att båda lagen kämpade hårt och bjöd på en spännande match, lyckades ingen av dem säkra segern. Nu gäller det för båda lagen att ladda om inför kommande matcher i Division 3 Södra Svealand.