Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2017
Matchstart: 2017-04-29 kl 15:00
Arena: Häradsvallen KG
Publik: 79

I en intensiv match mellan Trosa-Vagnhärad SK och Enhörna IF på Häradsvallen KG lyckades hemmalaget ta hem segern med 2-0 inför en publik på 79 personer.

Matchen inleddes på ett piggt sätt och efter 28 minuter tog Trosa-Vagnhärad ledningen genom Robert Massi, som styrde in bollen i mål med ett precist skott. Enhörna IF försökte komma tillbaka och skapade flera farliga chanser, men det var Trosa-Vagnhärad som höll undan under första halvlek.

I den andra halvleken fortsatte matchen i en hög intensitet och Enhörna IF försökte hitta en kvittering. Dock var det Trosa-Vagnhärad som utökade sin ledning genom Sagvan Abdulsatar som satte en straff i mål efter 86 minuter.

I slutskedet av matchen hamnade Trosa-Vagnhärads assisterande tränare Fredrik Adolfsson i bråk med domaren och blev därmed utvisad. Trots detta lyckades laget hålla undan och säkra segern med 2-0.

Efter en väl genomförd match kunde Trosa-Vagnhärad SK fira en viktig seger inför sina supportrar på Häradsvallen KG.