Hanvikens SK - Trosa-Vagnhärad SK (0 - 1)
Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2017
Matchstart: 2017-05-06 kl 13:00
Arena: Tyresövallen 1
Publik: 69

Matchen mellan Hanvikens SK och Trosa-Vagnhärad SK på Tyresövallen 1 inleddes på lördagseftermiddagen inför en publik på 69 personer. Domare Richard Holöien och assisterande domare Michael Torres och Kristian Marosi höll i taktpinnen under matchen.

Det var Trosa-Vagnhärad som tog ledningen i matchen efter 20 minuter när Sagvan Abdulsatar gjorde mål på en frispark, vilket innebar att de ledde med 1-0. Hanvikens SK försökte sätta press för att komma tillbaka, men hade svårt att skapa klara målchanser under resten av första halvleken.

I den 43:e minuten fick Abdi Yusuf från Trosa-Vagnhärad en varning av domaren. I pausen gjorde Hanvikens SK sitt första byte när de bytte in Atilla Engin Köksal och tog ut Alexander Muena.

I den andra halvleken fortsatte båda lagen att kämpa hårt, men det var Trosa-Vagnhärad som var närmast att öka på sin ledning. I den 59:e minuten gjorde de sitt andra byte när Ahmad Awad kom in istället för Jean-Hugues Blonde.

Trots flera försök från Hanvikens SK lyckades de inte få in bollen i nät och istället fick de en varning i den 90:e minuten genom Andreas Söderstedt. Trosa-Vagnhärad höll sin ledning och matchen slutade 0-1 till dem. En hårt kämpad match där Trosa-Vagnhärad kunde ta med sig tre poäng hem.