Newroz FC - Spårvägens FF (0 - 4)
Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2017
Matchstart: 2017-05-07 kl 14:00
Arena: Sätra BP 1

Spårvägens FF tog en klar seger i söndagens match mot Newroz FC. Inför en tom läktare på Sätra BP 1 lyckades gästerna vinna med hela 4-0.

Matchen inleddes jämnt och båda lagen hade sina chanser. Men det var Spårvägens Robin Fransson som bröt den mållösa matchen i den 29:e minuten med ett välplacerat skott.

Newroz FC försökte svara men hade svårt att få till någon riktigt farlig målchans. Istället utökade Spårvägens ledningen precis innan halvtid med ett mål från Pontus Moro.

I den andra halvleken fortsatte Spårvägen att dominera och Pontus Moro gjorde sitt andra mål i matchen i den 57:e minuten. Newroz bytte in Nabil El Mahi för att försöka vända matchen men det gav inte önskat resultat.

Istället kunde Robin Fransson göra sitt andra mål för dagen och spika slutresultatet till 4-0 i den 85:e minuten. Newroz fick också avsluta matchen med en spelare mindre då Serta Gemici fick en varning i den sista minuten.

Spårvägens FF tar med sig tre poäng hem och fortsätter jakten på en högre placering i Division 3 Södra Svealand. Newroz FC får istället fundera på hur de ska ta sig ur botten av tabellen.