Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2017
Matchstart: 2017-06-10 kl 15:00
Arena: Häradsvallen KG
Publik: 77

Matchen mellan Trosa-Vagnhärad SK och FOC Farsta på Häradsvallen KG var en spännande tillställning inför en publik på 77 personer. Domaren för dagen var Alaá El Boustany, assisterad av Bashar Al-Zubaidi och Emelie Elfstrand.

Det var Trosa-Vagnhärad SK som tog ledningen precis innan halvtid då George Ibrahim sköt in bollen i mål, vilket gav laget en 1-0-ledning. FOC Farsta fick en varning när Viktor Catenacci drog på sig en varning i den 51:a minuten.

I den 59:e minuten fick Trosa-Vagnhärad SK en utvisning när Nawraz Altai fick se det röda kortet. Trots att de var en man mindre på plan lyckades laget utöka sin ledning till 2-0 genom Abdi Yusufs mål i den 79:e minuten.

FOC Farsta försökte komma tillbaka in i matchen genom att byta in Joakim Westberg i den 66:e minuten och Rikard Strobl i den 86:e minuten, men lyckades inte få in något mål.

Matchen avslutades med ett byte från båda lagen, men det var Trosa-Vagnhärad SK som kunde säkra tre poäng genom 2-0-segern. Prince Masiabe Mperi Mpuku fick en varning på övertid för FOC Farsta. Till slut blev det en skön seger för Trosa-Vagnhärad SK inför sin hemmapublik.