Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2017
Matchstart: 2017-06-16 kl 20:00
Arena: Ljungbackens IP C1
Publik: 40

Matchen mellan Järna SK och Spårvägens FF spelades på Ljungbackens IP C1 inför en publik på 40 personer. Domaren för kvällen var Bojan Stojanovic, assisterad av Adli Assali och Tony Neander.

Det var en jämn inledning på matchen, men det var Spårvägens FF som tog ledningen i den 27:e minuten genom Adonis Pelagia. Bara några minuter senare fick Pelagia en varning, men det hindrade inte laget från att öka sin ledning. I den 68:e minuten gjorde Alder Fabricio Lizarazu Roca 0-2 på en frispark.

Järna SK kämpade på och i den 79:e minuten lyckades de reducera genom Björn Sandberg. Trots en intensiv avslutning på matchen och en varning till Pontus Moro från Spårvägens FF, lyckades Järna SK inte komma ikapp och matchen slutade 1-2 till Spårvägens FF.

En stark insats av båda lagen och en underhållande match för de som var på plats att se den.