Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2017
Matchstart: 2017-06-16 kl 20:15
Arena: Alby BP 1
Publik: 160

IFK Stocksund utklassade Konyaspor KIF i kvällens match på Alby BP 1 med 4-0. Matchen började jämnt, men det var IFK Stocksund som först lyckades ta ledningen genom målet av Dawda Sillah i 23:e minuten. Konyaspor KIF arbetade hårt för att kvittera, men tappade istället grepp om matchen.

I den 31:a minuten fick Fabian Ahlstrand en varning, men det hindrade inte IFK Stocksund från att fortsatt dominerade spelet. I den 37:e minuten byttes Sillah ut till förmån för Joseph Salame, som skulle visa sig vara en matchavgörande faktor.

Konyaspor KIF fick flera varningar under matchen och man verkade frustrerade när IFK Stocksund satte in 2-0 på straff genom Kristoffer Khazeni i den 70:e minuten. Bara tre minuter senare sätter även Niklas Söderberg in IFK Stocksunds tredje mål.

Konyaspor KIF försökte uppoffra sig och genomföra några spelbyten, men det hjälpte tyvärr inte. IFK Stocksunds August Fragell Krok satte in lagets fjärde och sista mål i den 89:e minuten, vilket bekräftade IFK Stocksunds dominans i matchen.

Matchen avslutades med en publiksiffra på 160 personer, istället för det tidigare uppsatta målet på 200 personer. Domaren Alaá El Boustany och assisterande domarna Jonas Dahl och Kim Hellqvist dömde matchen på ett rättvist sätt, och IFK Stocksund går nu segrande från matchen med 4-0.