FC Stockholm Internazionale - Enhörna IF 2 - 1

FC Stockholm Internazionale - Enhörna IF (2 - 1)
Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2017
Matchstart: 2017-06-17 kl 14:00
Arena: Kristinebergs IP 1

Matchen mellan FC Stockholm Internazionale och Enhörna IF på Kristinebergs IP 1 började direkt med ett mål från hemmalaget. Bara efter 1 minut satte Mani Tourang 1-0 till FC Stockholm Internazionale och satte tonen för resten av matchen.

Det dröjde inte länge innan Anton Sandberg Magnusson ökade på ledningen till 2-0 i den 29:e minuten, vilket gjorde det svårt för Enhörna IF att komma tillbaka. Men de lyckades ändå reducera genom Mattias Kjellman i den 33:e minuten, vilket gav dem hopp inför andra halvlek.

I slutet av första halvlek blev Gabriel Kella varnad för Enhörna IF och i halvtid gjorde de ett byte där Eric Sollert kom in istället för Johan Carlsson.

I andra halvlek var det fortsatt spännande med flera chanser åt båda håll. Enhörna IF fick två varningar genom Gabriel Rhawi och FC Stockholm Internazionale fick en varning på Mani Tourang.

Båda lagen gjorde flera byte under andra halvlek för att försöka hitta det avgörande målet. Semir Mete kom in för Enhörna IF och Mikei Söderström kom in för FC Stockholm Internazionale.

I den 90:e minuten fick Gabriel Rhawi från Enhörna IF sitt andra gula kort och blev utvisad, vilket gjorde det än svårare för dem att komma tillbaka. Matchen slutade med en seger för FC Stockholm Internazionale med 2-1 och publiken på Kristinebergs IP 1 kunde se en spännande och intensiv match.