Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2017
Matchstart: 2017-06-21 kl 19:00
Arena: Friluftsgården A-plan
Publik: 145

Matchen mellan Enhörna IF och Konyaspor KIF inleddes med högt tempo och båda lagen kämpade för att hitta öppningar i motståndarnas försvar. Det var Enhörna som tog ledningen efter 16 minuter när Andriyas Can prickade in bollen i mål, vilket fick publiken att jubla på Friluftsgården A-plan.

Konyaspor KIF försökte att komma tillbaka in i matchen, men hade svårt att skapa farliga chanser framåt. Istället var det Enhörna som ökade sin ledning till 2-0 efter en halvtimmes spel. Eric Backman stod för målet som gav hemmalaget en trygg ledning inför pausen.

I den andra halvleken försökte Konyaspor att komma tillbaka in i matchen och gjorde flera byte för att försöka skapa mer offensiva möjligheter. Trots detta lyckades de inte få hål på Enhörnas försvar och matchen slutade 2-0 till hemmalaget.

Domaren Rikard Aspegren höll en stabil linje och matchen spelades i en god anda trots några heta situationer på planen. Publiksiffran på 145 personer visade att det var ett stort intresse för matchen på Friluftsgården denna kväll.

Efter slutsignalen kunde Enhörna IF fira en välförtjänt seger medan Konyaspor KIF får ladda om inför nästa match för att hitta tillbaka till vinnarspåret.