Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2017
Matchstart: 2017-06-22 kl 20:00
Arena: Sätra IP 1
Publik: 55

Matchen mellan Newroz FC och FOC Farsta på Sätra IP 1 blev en intensiv och jämn tillställning inför en publik på 55 personer. Domaren Bojan Stojanovic höll i taktpinnen under matchen och hans assisterande domare Cetin Kocer och Koray Köylüoglu hjälpte till att hålla koll på spelet.

Matchen började avvaktande med båda lagen studerande varandras spel. Det dröjde ända till den 27:e minuten innan den första varningen kom, till Newroz FCs Marcus Törnstrand. FOC Farsta svarade snabbt med en varning till Nicklas Gustafsson i den 36:e minuten.

I den 44:e minuten fick även Newroz FCs Peshtewan Azizi en varning. Men det var inte förrän i den 65:e minuten som matchens enda mål kom, när Elvir Spahovic satte 1-0 till Newroz FC.

I den 73:e minuten gjorde Newroz FC sitt första byte när Baran Coskun ersatte Atilla Cetin. FOC Farsta följde upp med ett byte i den 75:e minuten, då Mehdi Hachemaoui kom in istället för Melvin Sackey-Mensah.

I den 80:e minuten gjorde Newroz FC sitt sista byte när Devran Cinar kom in i stället för Marcus Törnstrand. Trots flera försök från båda lagen att komma fram på mål lyckades inget av dem öka på målskörden, och matchen slutade 1-0 till Newroz FC.

Newroz FC kunde därmed fira en viktig seger inför hemmapubliken, medan FOC Farsta tvingades lämna planen besvikna över att inte ha lyckats få med sig några poäng. En jämn och spännande match som höll spänningen uppe ända till slutsignalen.