Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2017
Matchstart: 2017-08-04 kl 20:15
Arena: Alby BP 1
Publik: 87

Matchen mellan Konyaspor KIF och Älta IF på Alby BP 1 bjöd på en riktig målrik tillställning inför en publik på 87 personer. Det blev en spännande match med en hel del händelser och mål.

Redan i den 15:e minuten kunde Konyaspor KIF ta ledningen genom Francisco Javier Lopez Perez och öka på till 2-0 i den 29:e minuten genom Hasan Tasci. Älta IF gav dock inte upp och reducerade till 2-1 genom Henrik Larsson i den 40:e minuten.

I den andra halvleken var det återigen Konyaspor KIF som ökade på sin ledning till 3-1 genom Jonathan Kansa Neira Romero i den 62:a minuten. Älta IF gav dock inte upp och lyckades kvittera till 3-3 genom mål av Lukas Sütö och Youssef Riahi i den 72:a och 81:a minuten.

Matchen såg ut att gå mot en oavgjord när Francisco Javier Lopez Perez satte sitt andra mål för matchen och avgjorde till 4-3 i den 88:e minuten till Konyaspor KIF:s fördel.

Det blev en händelserik match med mycket kämpaglöd och många mål där Konyaspor KIF till slut drog det längsta strået och kunde ta en viktig seger.