Matchstart: 2017-08-05 kl 14:00
Arena: Ängby IP 1
Publik: 35

I en händelserik match på Ängby IP 1 möttes Ängby IF och FOC Farsta i Division 3 Södra Svealand. Det var en solig lördagseftermiddag och publiken på 35 personer hade samlats för att se de två lagen göra upp.

Matchen inleddes med en jämn kamp mellan lagen, där båda sidor försökte hitta luckor i motståndarnas försvar. Efter en intensiv första halvlek med flera chanser åt båda hållen stod det fortfarande 0-0 när domaren blåste för halvtidsvila.

I andra halvlek fortsatte matchen i samma tempo, och det dröjde inte länge innan det första målet föll. I den 73:e minuten fick FOC Farsta en möjlighet att ta ledningen, och Melvin Sackey-Mensah förvaltade chansen väl och satte 0-1 för bortalaget.

Ängby IF försökte kämpa sig tillbaka in i matchen men FOC Farsta visade prov på effektivitet och ökade sin ledning till 0-2 i den 88:e minuten genom Joakim Westberg. Bara några minuter senare gjorde Westberg sitt andra mål för dagen och fastställde slutresultatet till 0-3 till FOC Farsta.

Efter en stark andra halvlek av FOC Farsta stod det klart att laget skulle ta med sig tre poäng hem från Ängby IP 1. Ängby IF får däremot ladda om inför kommande matcher för att försöka ta revansch och ta tre poäng i nästa match.