Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2017
Matchstart: 2017-08-25 kl 20:00
Arena: Ljungbackens IP C1
Publik: 69

Matchen mellan Järna SK och FOC Farsta på Ljungbackens IP C1 bjöd på spänning och målchanser från båda lagen.

Det var FOC Farsta som tog ledningen i den 17:e minuten när Jonas Amri sköt in bollen i mål, och de höll ledningen fram till den 44:e minuten när Kintohou Vigninou-Rodrigue kvitterade för hemmalaget Järna SK.

I den andra halvleken tog FOC Farsta återigen ledningen när Nicklas Gustafsson gjorde mål i den 55:e minuten. Därefter utökade de sin ledning ytterligare med mål av Paris Assouchidis i den 69:e minuten och Joakim Westberg i den 90:e minuten.

Järna SK försökte att komma tillbaka in i matchen men FOC Farsta försvarade sig väl och lyckades hålla undan till en imponerande 4-1 seger.

Domaren Jonathan Varli hade bra kontroll på matchen trots flera varningar och byten på båda sidorna. Publiksiffran på 69 personer fick se en underhållande match där FOC Farsta visade upp sin styrka och kunde ta med sig tre viktiga poäng hem.