Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2017
Matchstart: 2017-09-02 kl 16:00
Arena: Jurek Arena Danderyd 1
Publik: 110

IFK Stocksund mötte Hanvikens SK på Jurek Arena Danderyd i en spännande match i Division 3 Södra Svealand. Publiken, bestående av 110 personer, såg en dominant hemmalag som tog ledningen redan efter 24 minuter genom Kristoffer Khazeni. Hanvikens SK försökte svara men fick istället se IFK Stocksund öka sin ledning till 2-0 efter ännu en fullträff av Khazeni.

I andra halvlek lyckades William Svedebäck reducera för Hanvikens SK och ge dem hopp om en eventuell comeback, men IFK Stocksund visade sig vara för starka. Ljeutrim Makolli gjorde tre mål på kort tid och säkrade därmed en hat-trick, medan Daniel Henrique Da Silva också bidrog med två mål. När slutsignalen ljöd stod det 7-1 till IFK Stocksund som cementerade sin position i tabelltoppen.

Efter matchen leder IFK Stocksund fortfarande tabellen medan Hanvikens SK ligger näst sist. Domaren Alaá El Boustany höll en bra kontroll på matchen tillsammans med sina assisterande domare Adham Ali Saleh och Muhammed Tahsin. En imponerande seger för IFK Stocksund och en tuff förlust för Hanvikens SK.