Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2017
Matchstart: 2017-09-09 kl 16:00
Arena: Sätra IP 1
Publik: 122

Matchen mellan Newroz FC och IFK Stocksund på Sätra IP 1 började jämnt med båda lagen skapade chanser framåt. Det dröjde inte länge innan första varningen delades ut, då Valentino Rasulo Pidre från Newroz FC fick sitt namn i domarens bok.

IFK Stocksund svarade snabbt med två varningar till Ljeutrim Makolli och Kristoffer Khazeni, innan halvlekens visselpipa ljöd.

I den andra halvleken var det fortsatt jämnt mellan lagen och tränarna började göra sina byte för att försöka hitta det avgörande målet. Newroz FC gjorde två byte med Husein Useini och Hady Saleh Karim, medan IFK Stocksund fick ytterligare en varning när Benjamin Skog Nestorovic fick sitt kort.

I den 93:e minuten var det äntligen dags för den matchavgörande händelsen. Marcus Törnstrand från Newroz FC lyckades nicka in bollen och sätta 1-0 till sitt lag, vilket blev matchens enda mål.

Efter en intensiv match kunde Newroz FC fira segern inför sina 122 publiksiffror. Domaren blåste av matchen och Newroz FC kunde ta med sig tre viktiga poäng i Division 3 Södra Svealand.