Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2017
Matchstart: 2017-09-09 kl 15:00
Arena: Häradsvallen KG
Publik: 48

Under lördagseftermiddagen den 9 september 2017 spelades en spännande fotbollsmatch mellan Trosa-Vagnhärad SK och Ängby IF i Division 3 Södra Svealand, herrar. Matchen ägde rum på Häradsvallen KG och hade en publik på 48 personer som samlats för att heja fram sina favoritlag. Domaren för matchen var Metin Yildirim, assisterad av Majd Alsamoka och Mattias Karlsson.

Trosa-Vagnhärad SK inledde matchen starkt och tog tidigt en varning i den 14:e minuten när Efrat Rohyo drogs in i ett hett ögonblick. Ängby IF svarade snabbt genom att få en varning i den 11:e minuten när Fredrik Thunberg missade att hålla sig borta från farligt spel.

Trosa-Vagnhärad SK tog ledningen i den 21:a minuten när Gabriel Baydono slog till och gjorde mål, vilket gav hemmalaget en tidig fördel med 1-0. Ängby IF kämpade dock tillbaka och i den 60:e minuten kom utjämningen när Fredrik Thunberg visade sin målfarlighet och satte 1-1.

Spänningen fortsatte och i den 66:e minuten överraskade Ängby IF genom att vända matchen till sin fördel. Martin Smith Rehnström gjorde mål och sätter ängbylaget i ledningen med 1-2.

Trosa-Vagnhärad SK ville inte ge upp och i den 72:a minuten lyckades de återigen kvittera. Robert Massi stod för målet och satte siffrorna till 2-2.

Matchen fortsatte med intensitet och Trosa-Vagnhärad SK fortsatte att pressa framåt för att hitta vinstmålet. Ahmad Awad drog på sig en varning i den 83:e minuten när han försökte sätta press på Ängby IF.

Matchen fortsatte utan fler mål och slutade med ett oavgjort resultat, 2-2. Båda lagen fick dela på poängen och lämnade planen med sina huvuden högt.

Det var en välspelad match där båda lagen visade prov på kämpaglöd och skicklighet. Publiken på Häradsvallen KG fick verkligen valuta för pengarna och kunde glädjas åt en spännande fotbollsmatch.