Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2017
Matchstart: 2017-09-16 kl 14:00
Arena: Ängby IP 1
Publik: 85

Matchen mellan Ängby IF och Hanvikens SK på Ängby IP 1 slutade oavgjort med resultatet 2-2. Ängby IF tog ledningen i den 67:e minuten genom Jens Lyberg, men Hanvikens SK kvitterade snabbt senare i den 73:e minuten genom Daryush Wejdan. Jonathan Avernäs gav sedan bortalaget ledningen i den 78:e minuten, men Martin Smith Rehnström kvitterade för Ängby IF i den 86:e minuten.

Matchen var hårt spelad och domaren Alaá El Boustany delade ut flera varningar, bland annat till Jonathan Avernäs, Christopher Fehrlund, Rudolf Åman och Sebastian Lindblom.

I slutskedet av matchen blev Hanvikens SK reducerat till tio man då Sebastian Larsson fick ett rött kort i den 90:e minuten.

Ängby IF ligger kvar på plats 7 i tabellen medan Hanvikens SK fortfarande ligger näst sist. Publiken på plats var på 85 personer och båda lagen kämpade hårt för att få med sig tre poäng, men till slut delade de på poängen.