Spårvägens FF - Järna SK (9 - 0)
Match i Division 3 Södra Svealand, herrar 2017
Matchstart: 2017-09-22 kl 20:00
Arena: Skarpnäcks SF 3

Spårvägens FF mötte Järna SK i en mycket ensidig match på Skarpnäcks SF 3. Redan efter åtta minuter tog Spårvägens ledningen genom Robin Fransson. Laget fortsatte att dominera matchen och ökade på sin ledning ytterligare genom Erik Håkansson och Robin Fransson.

I den andra halvleken fortsatte Spårvägens att pressa på och målen fortsatte att trilla in. Erik Håkansson gjorde sitt andra och tredje mål och Modou Saine och Oscar Griehsel Facey bidrog också till målprotokollet. Mot slutet av matchen gjorde Joakim Sochor sitt mål och säkrade segern för Spårvägens med imponerande 9-0.

Publikfria arenan kunde bevittna Spårvägens stora seger över ett Järna SK som hade svårt att stå emot det effektiva Spårvägens-anfallet. Med denna vinst steg Spårvägens FF i tabellen medan Järna SK stannade kvar i botten. Domaren Daniel Alamidi höll ett bra öga på matchen med assistans av Allan Barhemat och William Albrecht. En imponerande seger av Spårvägens FF som visade sin dominans på planen denna kväll.