Match i Division 3 Sydöstra Götaland, herrar 2010
Matchstart: 2010-05-09 kl 17:00
Arena: Älmekulla 1, Älmevallen, Älmhult
Publik: 214

Växjö BK besegrade Älmhults IF med 3-0 i en match där gästerna hade full kontroll från start till slut.

Redan i den fjortonde minuten tog Växjö ledningen genom Daniel Nyqvist. Älmhults försök att komma tillbaka i matchen straffade sig när David Nilsson ökade på till 2-0 i den 22:a minuten.

I halvtid gjorde båda lagen varsitt byte och det var Växjö som fortsatte att dominera. Roberto Secka satte 3-0 i den 57:e minuten och matchen var i princip avgjord där.

Älmhult fick flera varningar under matchen, medan Växjö även drog på sig en del varningar. Trots att Älmhult gjorde fler byten och försökte trycka på i slutet av matchen lyckades de inte få till något mål framåt.

Växjö BK stod som segrare med 3-0 och tog tre viktiga poäng i striden om en högre placering i tabellen i Division 3 Sydöstra Götaland. Med en publik på 214 personer på plats på Älmevallen, var det en intensiv match som bjöds. Domaren Marico Svilenko hade full koll på matchen och höll ett bra ledarskap på planen.