Match i Division 3 Sydöstra Götaland, herrar 2010
Matchstart: 2010-05-21 kl 19:00
Arena: Emmaboda IP
Publik: 140

Matchen mellan Emmaboda IS och Lyckeby GoIF på Emmaboda IP började intensivt med flera varningar redan inom de första 30 minuterna. Det var ett kampat mittfältsspel med hårt fysiskt spel från båda lagen.

I den 40:e minuten fick hemmalaget Emmaboda IS en chans och lyckades ta ledningen genom Christoffer Pumplun, som satte bollen i mål efter en fin passning. Efter målet ökade trycket från gästande Lyckeby GoIF som jagade en kvittering.

I den 66:e minuten lyckades Lyckeby GoIF göra mål genom Martin Åkerman och matchen var nu kvitterad. Efter målet fortsatte båda lagen att kämpa för att hitta ett segermål, men trots flera chanser på bägge sidor stod det kvar 1-1.

Matchen slutade med delad poäng, vilket inte riktigt gynnade något av lagen då de båda behövde poäng för att klättra i tabellen. Publiken på Emmaboda IP fick se en välspelad match med högt tempo och många chanser, men till slut slutade det oavgjort.