Match i Division 3 Sydöstra Götaland, herrar 2010
Matchstart: 2010-05-22 kl 13:00
Arena: Kungshall 1, Rydaholm
Publik: 110

I en spännande match på Kungshall 1 i Rydaholm tog hemmalaget Rydaholms GoIF emot Saxemara IF på lördag eftermiddag inför en publik på 110 personer. Domaren Jon Lindholm höll i taktpinnen med assistans från Peter Mähler och Djemko Gredelj.

Matchen började intensivt och det var hemmalaget som tog ledningen efter bara sex minuter när Joel Medin Hjertberg skickade in bollen i mål. Men Saxemara IF svarade snabbt och kvitterade genom Ola Otfors i den 24:e minuten. Rydaholms GoIF tog tillbaka ledningen strax innan halvtidsvilan när Pierre Rosberg satte dit bollen.

I den andra halvleken ökade hemmalaget på sin ledning genom mål av Arianit Bunjaku, Andreas Birgersson och återigen Pierre Rosberg. Trots flera varningar från domaren fortsatte Rydaholms GoIF att dominera matchen och Joel Medin Hjertberg satte sitt andra mål för dagen tillsammans med en reducering av Alen Dzanic. Slutresultatet skrevs till 6-1 till Rydaholms GoIF som fortsätter att leda tabellen medan Saxemara IF har en tuff säsong och ligger näst sist.