Match i Division 3 Sydöstra Götaland, herrar 2010
Matchstart: 2010-06-05 kl 15:00
Arena: Kungshall 1, Rydaholm
Publik: 162

Matchen mellan Rydaholms GoIF och Älmhults IF på Kungshall 1 i Rydaholm bjöd på en intensiv och spännande fajt mellan lagen. Matchen inleddes starkt av hemmalaget Rydaholms GoIF, när Mattias Bengtsson satte första målet redan efter en minut på planen och skickade publiken i extas.

Älmhults IF kom dock starkt tillbaka i andra halvlek med ett mål av Nicklas Tuvesson, vilket innebar en kvittering till 1-1. Kort därefter satte Kalle Johansson ännu ett mål för Älmhults IF, denna gång på straff, och vände matchen till deras favör.

Rydaholms GoIF försökte kämpa sig tillbaka in i matchen, men efter en hård duell på planen blev Arianit Bunjaku utvisad och Rydaholms GoIF fick spela resten av matchen med en man mindre. Älmhults IF utnyttjade detta till sin fördel och Kalle Johansson gjorde sitt andra och tredje mål, vilket resulterade i en hat trick för honom och en seger för Älmhults IF med 1-4.

Matchen präglades av intensiva dueller, heta målchanser och en del tuffa situationer på planen. Domaren Henrik Nilsson höll huvudet kallt och hanterade matchen på ett bra sätt. Publiken på plats, 162 personer, bjöds på en spännande fotbollsmatch mellan två kämpande lag. Älmhults IF kunde till slut fira en välförtjänt seger och ta med sig tre poäng hem från bortaplan.