Match i Division 3 Sydöstra Götaland, herrar 2010
Matchstart: 2010-08-13 kl 19:00
Arena: Kungshall 1, Rydaholm
Publik: 260

Matchen mellan Rydaholms GoIF och Växjö BK blev en riktig rysare på Kungshall 1 inför en publik på 260 personer.

Det var hemmalaget Rydaholms GoIF som tog ledningen redan i den första minuten genom Ivan Vasilj, vilket satte press på Växjö BK att komma tillbaka. Och det gjorde de, när Karl Axelsson kvitterade till 1-1 i den 15:e minuten.

Rydaholms GoIF gav dock inte upp och Arianit Bunjaku satte sitt andra mål i matchen och gav laget ledningen igen med 2-1 i den 30:e minuten.

Men Växjö BK visade sin kämpaglöd och Johan Andersson lyckades kvittera till 2-2 innan halvtid.

I den andra halvleken var det Växjö BK som tog kommandot och Daniel Nyqvist gjorde matchens sista mål och säkrade tre poäng för bortalaget.

Rydaholms GoIF försökte komma tillbaka men resultatet stod sig och matchen slutade 2-3 till Växjö BK. En viktig seger som tog dem förbi Rydaholms GoIF i tabellen.