FK Älmeboda/Linneryd - Lyckeby GoIF 2 - 1

FK Älmeboda/Linneryd - Lyckeby GoIF (2 - 1)
Match i Division 3 Sydöstra Götaland, herrar 2010
Matchstart: 2010-08-28 kl 15:00
Arena: Linneryds IP 1, Linneryd
Publik: 175

I en spännande match mellan FK Älmeboda/Linneryd och Lyckeby GoIF på Linneryds IP 1 såg vi ett hemmalag som tog en tidig ledning genom Sinan Gerzic redan i den 11:e minuten. Trots ett intensivt spel från både lag lyckades inget av dem att få in bollen i målet igen innan halvtid.

I den andra halvleken visade FK Älmeboda/Linneryd upp ett starkt försvar och lyckades utöka sin ledning till 2-0 genom Joakim Ivansson i den 62:a minuten. Lyckeby GoIF kämpade hårt för att komma tillbaka i matchen och gjorde flera försök att reducera ledningen.

I den 90:e minuten lyckades Besim Shulemaja äntligen få in en boll för Lyckeby GoIF och reducerade till 2-1. Trots en stark avslutning från bortalaget räckte det inte för att komma ikapp och matchen slutade med en seger för FK Älmeboda/Linneryd med 2-1.

Med denna viktiga seger tar FK Älmeboda/Linneryd tre poäng och klättrar i tabellen medan Lyckeby GoIF får åka hem utan poäng denna gång. Publiken på Linneryds IP 1 fick bevittna en underhållande och spännande match mellan två kämpande lag.