FK Älmeboda/Linneryd - Rydaholms GoIF 0 - 3

FK Älmeboda/Linneryd - Rydaholms GoIF (0 - 3)
Match i Division 3 Sydöstra Götaland, herrar 2010
Matchstart: 2010-09-18 kl 15:00
Arena: Linneryds IP 1, Linneryd
Publik: 125

Matchen mellan FK Älmeboda/Linneryd och Rydaholms GoIF spelades på Linneryds IP 1 inför en publik på 125 personer. Domare för matchen var Patric Nyrenvall med assistans av Sinisa Konjetic och Magnus Folcker.

Den första halvleken präglades av jämnt spel och båda lagen hade chanser att ta ledningen. Men det var Rydaholms GoIF som tog ledningen i den 53:e minuten när Joel Medin Hjertberg sköt in 0-1. Älmeboda/Linneryd försökte komma tillbaka men det var Rydaholms GoIF som utökade ledningen till 0-2 i den 67:e minuten genom Kenan Celil.

I den 87:e minuten satte Andreas Birgersson 0-3 för Rydaholms GoIF och säkrade därmed segern för laget. Trots flera chanser på slutet lyckades inte Älmeboda/Linneryd reducera och matchen slutade 0-3 till Rydaholms GoIF.

En välspelad match där Rydaholms GoIF var det bättre laget och kunde ta med sig tre poäng hem. FK Älmeboda/Linneryd får återigen se över sitt spel inför de kommande matcherna för att kunna klättra i tabellen.