Mariehem SK 2 - Täfteå IK Damjun (1 - 0)
Match i Division 3 Västerbotten Södra, damer 2022
Matchstart: 2022-05-17 kl 20:30
Arena: MSK Arena
Publik: 19

I en spännande match på MSK Arena mellan Mariehem SK 2 och Täfteå IK Damjun lyckades hemmalaget ta en knapp seger med 1-0.

Matchen inleddes jämnt och båda lagen visade upp ett bra spel. Det dröjde ända till den 32:a minuten innan första målet föll, och det var Mariehem SK 2 som tog ledningen genom Agnes Nyström. Efter en fin kombination lyckades Nyström placera bollen i nät och ge sitt lag ledningen.

Täfteå IK Damjun försökte hitta en kvittering under resten av matchen, men Mariehem SK 2 försvar stod emot och höll undan. Trots ett sent försök från Täfteå IK Damjun i den 77:e minuten, där Nea Jillehed missade en straff och sköt bollen utanför målet, lyckades man inte få in bollen.

Domaren Kaisa Kokkarinen blåste av matchen efter 90 minuter och Mariehem SK 2 kunde fira en viktig seger inför sina 19 hängivna supportrar på läktaren. Täfteå IK Damjun åkte hem utan poäng, men med huvudet högt efter en hård kamp på planen.