Match i Division 3 Västerbotten Södra, damer 2022
Matchstart: 2022-05-22 kl 16:30
Arena: Tannens IP
Publik: 97

Betsele IF mötte Umeå Södra DFF 2 på Tannens IP i en spännande match under söndagseftermiddagen med en publik på 97 personer och domare Sam Sayadi. Matchen startade jämnt men efter 14 minuter fick Tilde Löfstad från Betsele IF en varning. Efter 27 minuter gjorde Umeå Södra DFF 2 ett mål, tack vare Isabella Öhman och de ledde med 1-0.

Men det dröjde inte länge förrän Betsele IF kvitterade genom Victoria Olofsson efter 33 minuter och matchen stod nu 1-1. Efter halvtid inledde Betsele IF med ett mål av Olivia Engman och ledde nu med 2-1. Efter 60 minuter stod det 3-1 efter ett självmål från Umeå Södra DFF 2. Betsele IF fortsatte att kämpa och efter 75 minuter gjorde Emilia Ekbäck mål och ledningen var nu 4-1.

Dock fick även Emilia Ekbäck en varning 75 minuter in i matchen och Tilde Löfstad fick sin andra varning och blev sedan utvisad efter en sen tackling efter 85 minuter. Matchen slutade med en seger för Betsele IF med 4-1 efter ett intensivt matchspel.