Match i Division 3 Västerbotten Södra, damer 2022
Matchstart: 2022-08-30 kl 20:30
Arena: Umeå Energi Arena SOL
Publik: 15

I en spännande match mellan Ersmark IK och GUIF/SIK på Umeå Energi Arena SOL, lyckades hemmalaget Ersmark IK vinna med 1-0 efter att Julia Vallgren gjort matchens enda mål redan i den andra minuten. Trots flera chanser från båda lagen lyckades inget av dem få in bollen i nätet igen.

Domaren Ludwig Nordgren höll en tajt match med bara en varning, som gick till Ersmark IKs Josefine Bergman Tjärnström i den 86:e minuten.

Publiken på plats var inte särskilt stor med endast 15 åskådare, men de fick se en välspelad match mellan de två lagen. Assisterande domarna Axel Slotte och Joseph Constantin höll koll på spelet och hjälpte till att hålla matchen i schack.

När slutsignalen ljöd stod det klart att Ersmark IK kunde ta tre viktiga poäng i Division 3 Västerbotten Södra, damer och fortsätta sin jakt på en plats högre upp i tabellen. En stark prestation av hemmalaget och en väl genomförd match av båda lagen.