Skultorps IF U - Rackeby/Kållandsö 4 - 1

Skultorps IF U - Rackeby/Kållandsö (4 - 1)
Match i Division 3 Västergötland Östra, damer 2022
Matchstart: 2022-04-30 kl 13:00
Arena: Orkanvallen A

På lördagseftermiddagen möttes Skultorps IF U och Rackeby/Kållandsö i en spännande match på Orkanvallen A. Trots att ingen publik var på plats för att bevittna matchen, bjöd lagen på en underhållande tillställning.

I den 21:a minuten tog Rackeby/Kållandsö ledningen genom Sara Sjöström. Skultorps IF U svarade dock snabbt och Seyde Daniella Dal kvitterade till 1-1 i den 36:e minuten. Innan halvtid hann Amanda Kindbom även ge Skultorps IF U ledningen med 2-1 i den 48:e minuten.

I den andra halvleken fortsatte Skultorps IF U att pressa på och i den 70:e minuten ökade Ida Grönlund på ledningen till 3-1. Seyde Daniella Dal stod för sitt andra mål i matchen och fastställde slutresultatet till 4-1 i den 87:e minuten.

Domaren Gani Gërxhaliu blåste sedan av matchen och Skultorps IF U kunde fira en välförtjänt seger. Ett bra resultat som ger laget en viktig boost inför kommande matcher i Division 3 Västergötland Östra.