Skultorps IF U - Åsarp-Trädet FK (8 - 0)
Match i Division 3 Västergötland Östra, damer 2022
Matchstart: 2022-05-15 kl 16:00
Arena: Orkanvallen A
Publik: 50

På en solig söndagseftermiddag möttes Skultorps IF U och Åsarp-Trädet FK på Orkanvallen A inför en publik på 50 personer. Domare Thomas Josefsson blåste igång matchen och det dröjde inte länge innan hemmalaget tog ledningen.

I den 36:e minuten satte Nathalie Ljus Lake in en frispark och gav Skultorps IF U ledningen med 1-0. Innan halvtidsvilan utökade Stina Sjögren ledningen till 2-0 i den 42:a minuten.

I den andra halvleken fortsatte Skultorps IF U att dominera matchen. Rebecka Arnsteg Danielsson nätade i den 59:e minuten och Malin Hellberg gjorde sitt andra mål för dagen i den 63:e minuten. Målen fortsatte att trilla in för hemmalaget med bland annat mål av My Andersson, Katja Blom, Rebecka Arnsteg Danielsson och Michelle Lundgren.

När slutsignalen ljöd stod det 8-0 till Skultorps IF U och laget tog en övertygande seger på hemmaplan. En imponerande insats av hemmalaget som visade prov på både skicklighet och målfarlighet. Åsarp-Trädet FK hade en tuff dag på planen och lyckades inte hota hemmalaget.

Efter matchen firade Skultorps IF U segern medan Åsarp-Trädet FK fick åka hem och fundera på vad de kan göra bättre till nästa match. En underhållande fotbollsmatch hade avverkats på Orkanvallen A och publiken hade fått se många vackra mål.