Match i Division 3 Västergötland Östra, damer 2022
Matchstart: 2022-05-22 kl 17:00
Arena: Hagavallen, Kållandsö A-plan
Publik: 80

Det var en stark och dominanta insats av Töreboda IK när de besegrade Rackeby/Kållandsö med hela 7-1 på bortaplan på Hagavallen. Redan efter sex minuter tog Töreboda ledningen genom Clara Adenvall Thunborg, som även gjorde mål igen efter bara sex minuter. Därefter fortsatte målen att ramla in för gästande lag, med mål av Michaela Nordgren, Thea Thorsell Gustavsson, Louise Enoksson, Emelie Johnsson (två gånger).

Rackeby/Kållandsö försökte kämpa sig tillbaka in i matchen men hade svårt att stå emot Törebodas offensiv. Trots en tröstmålet av Sara Sjöström i den 84:e minuten var det Töreboda som dominerade spelet och säkrade en överlägsen seger.

Domaren Hannah Pettersson höll en bra ledning och matchen spelades med god stämning inför en publik på 80 personer. Töreboda IK visade prov på sin styrka och tar med sig en övertygande seger och tre poäng tillbaka hem. Rackeby/Kållandsö får återvända till ritbordet och arbeta hårt inför nästa match för att ta revansch och ta nya poäng.