Match i Division 3 Västergötland Östra, damer 2022
Matchstart: 2022-06-12 kl 17:00
Arena: Åbrovallen A
Publik: 45

Det var en total dominans från Ulvåkers IF när de mötte Stenstorps IF på Åbrovallen A. Redan i den 9:e minuten tog Ulvåkers ledningen genom Mjova Walander, som sedan också satte hattrick under matchen. Jenny Wallgren ökade ledningen till 2-0 i den 25:e minuten, följt av Karin Hamilton Lantz som gjorde det 3-0 innan halvtid.

I den andra halvleken fortsatte Ulvåkers att visa klass och Clara Gustavsson utökade till 4-0 i den 47:e minuten. Walander satte sedan sitt andra mål på matchen innan Gustavsson också gjorde sitt andra och ett hattrick av Walander gjorde det 7-0. Walander fortsatte att vara målfarlig och gjorde även 8-0 i den 64:e minuten.

Stenstorps IF hade svårt att stå emot Ulvåkers anfall och Billing satte 9-0 i den 81:a minuten. Gustavsson gjorde sitt tredje mål och Walander sitt tredje hattrick när de satte 10-0 i den 87:e minuten. Matchen avslutades med att Theres Billing satte 11-0 i den sista minuten.

Ulvåkers IF visade prov på imponerande spel och vann enkelt med 11-0 inför en publik på 45 personer på plats. Domaren Muhamed Ramic höll i taktpinnen under matchen och höll situationen under kontroll.