Match i Division 3 Västergötland Östra, damer 2022
Matchstart: 2022-07-02 kl 14:00
Arena: Töreshov A-plan
Publik: 60

Töreboda IK tog en övertygande seger när de mötte Skövde KIK på Töreshov A-plan inför en publik på 60 personer. Matchen började intensivt och redan i den 19:e minuten öppnade Töreboda målskyttet genom Louise Enoksson som satte dit 1-0. Bara fyra minuter senare utökade Evelina Borglin ledningen till 2-0 för Töreboda.

Skövde KIK försökte att komma tillbaka in i matchen men Töreboda fortsatte att vara det dominerande laget. I den 40:e minuten gjorde Louise Enoksson sitt andra mål för dagen och satte 3-0 till Töreboda. Skövde KIK gav inte upp och i den 88:e minuten fick Clara Adenvall Thunborg en varning för Töreboda.

I den 90:e minuten fick även Louise Enoksson en varning, men Töreboda höll undan och säkrade en 3-1 seger. En imponerande insats av Töreboda IK som visade upp ett starkt försvar och effektivt spel framåt. Skövde KIK kämpade hårt men lyckades inte komma ikapp efter den tidiga ledningen för Töreboda.