Match i Division 3 Västergötland Östra, damer 2022
Matchstart: 2022-07-05 kl 19:00
Arena: Töreshov A-plan
Publik: 40

Matchen mellan Töreboda IK och Skultorps IF U på Töreshov A-plan började intensivt med en tidig varning till Skultorps Amanda Johansson i den 13:e minuten. Bara två minuter senare tog Skultorp ledningen genom Katja Blom, och sedan utökade de sin ledning till 2-0 när Johanna Pettersson satte bollen i nät i den 20:e minuten.

Töreboda gav sig dock inte och fortsatte att pressa för en reducering. I den 56:e minuten lyckades de få in en boll genom Minny Persson, vilket gav dem hopp om att komma tillbaka in i matchen. Skultorp försökte hålla emot, men Töreboda fortsatte att pressa och i den 85:e minuten lyckades Persson återigen att hitta nätet och kvittera till 2-2.

Spelet blev hårt och tempot högt mot slutet av matchen, vilket resulterade i flera varningar från domaren Albin Andersson. Skultorps Matilda Carlsson fick en varning i den 89:e minuten, men inget av lagen lyckades göra fler mål och matchen slutade oavgjort 2-2. Publiken på plats bjöds på en spännande match med mycket kamp om bollen och bra spel från båda lagen.