Falköpings KIK U - Stenstorps IF (6 - 0)
Match i Division 3 Västergötland Östra, damer 2022
Matchstart: 2022-08-26 kl 18:15
Arena: Odenplan A-plan
Publik: 65

I en spännande match mellan Falköpings KIK U och Stenstorps IF på Odenplan A-plan, så var det hemmalaget som kunde avgå med en storseger på 6-0 inför en publik på 65 personer.

Redan efter 6 minuter tog Falköpings ledningen genom Kajsa Wallin, vilket satte tonen för resten av matchen. Malva Wallin utökade sedan ledningen till 2-0 i den 18:e minuten, innan Sofia Brinck gjorde 3-0 bara fyra minuter senare.

Efter halvtimmen spelad så ökade Falköpings sin ledning till 4-0 genom Elsa Skölving, innan Malva Wallin gjorde sitt andra mål för dagen och ökade till 5-0 i den 39:e minuten.

Innan halvtidsvilan så hann Malva Wallin göra sitt tredje mål för dagen och fullborda sitt hat trick genom att göra 6-0 i den 44:e minuten.

Stenstorps IF försökte komma tillbaka in i matchen under den andra halvleken, men Falköpings försvar höll tätt och höll nollan för att säkra tre poäng.

Domaren Daniel Larm blåste sedan av matchen och Falköpings kunde fira en överlägsen 6-0 seger inför sina fans på hemmaplan.