Skövde KIK - Råda BK U (7 - 0)
Match i Division 3 Västergötland Östra, damer 2022
Matchstart: 2022-08-29 kl 19:30
Arena: Lillegårdens IP, A-plan

Skövde KIK tog en övertygande seger när de mötte Råda BK U på Lillegårdens IP i en match i Division 3 Västergötland Östra för damer. Trots att det inte fanns några åskådare på plats, bjöd lagen på en underhållande match.

Det var hemmalaget Skövde KIK som tog ledningen redan efter åtta minuter när Filippa Gustavsson satte dit 1-0. Bara sju minuter senare ökade Nadin M A Abdalrahman på till 2-0 för Skövde KIK. Innan halvtid lyckades även Ellen Thempo göra 3-0 till hemmalaget.

I den andra halvleken fortsatte Skövde KIK att dominera matchen. Abdalrahman gjorde sitt andra mål för kvällen i den 47:e minuten och ökade på till 4-0. Sedan följde två mål av Felicia Vilhelmsson, ett i den 67:e minuten och ett i den 72:a minuten. Matchen avslutades med ett mål av Elsa Larsson Videll, som satte slutresultatet 7-0 till Skövde KIK i den 80:e minuten.

En imponerande insats av Skövde KIK som visade upp bra spel och effektivitet framför mål. Råda BK U hade svårt att stå emot hemmalagets anfall och lyckades inte skapa några farliga chanser framåt.

Domaren Robert Facol hade en lugn kväll på jobbet och höll kontroll på matchen på ett bra sätt. Publiksiffran visade noll åskådare, men för de som följde matchen på distans var det en underhållande tillställning med många mål och bra spel från Skövde KIKs sida.