Match i Division 3 Västergötland Östra, damer 2022
Matchstart: 2022-09-10 kl 12:00
Arena: Silbohof A-plan
Publik: 56

Sils IF tog emot Råda BK U på Silbohof A-plan inför en publik på 56 personer i en match i Division 3 Västergötland Östra för damer. Domaren Zaim Salkovic blåste igång matchen klockan 12:00 på lördagen.

Redan efter tre minuters spel tog hemmalaget ledningen genom Alma Fornegård som satte dit 1-0. Sils IF fortsatte att dominera och i den 21:a minuten utökade Ella Strid ledningen till 2-0. Strid fortsatte att vara på hugget och nickade in ytterligare ett mål bara två minuter senare.

Josefine Walker höjde på ställningen till 4-0 i den 31:a minuten och Maria Ljung ökade ledningen till 5-0 i den 35:e minuten. Matchen såg ut att vara avgjord redan innan halvtid.

I den 89:e minuten fastställde Felicia Ljung slutresultatet till 6-0 när hon satte dit matchens sista mål. Sils IF tog en övertygande seger på hemmaplan och visade upp ett starkt spel framåt.

Råda BK U fick se sig besegrade och fick lämna planen utan att få till något mål. Sils IF å andra sidan kunde glädja sig åt en sexmålsseger inför sina hemmafans.