Stenstorps IF - Ulvåkers IF (3 - 7)
Match i Division 3 Västergötland Östra, damer 2022
Matchstart: 2022-09-17 kl 12:00
Arena: Sportvallen A

Matchen mellan Stenstorps IF och Ulvåkers IF på Sportvallen A började jämnt och det dröjde ända till den 12:e minuten innan första målet föll. Det var Ulvåkers Rebecka Johansson som satte dit bollen och gav sitt lag ledningen. Bara fyra minuter senare replikerade Stenstorps IF genom Linn Jakobsson och Elsa Olausson som gjorde varsitt mål och vände på matchen till 2-1.

Dock skulle Ulvåkers inte låta sig bli besegrade och Mjova Walander kvitterade i den 22:a minuten. Innan halvtidsvilan utökade Rebecka Johansson ledningen för Ulvåkers till 3-2, trots att Stenstorps Linnéa Malmström hann med att få en varning.

Andra halvlek blev en mardröm för Stenstorps IF då Ulvåkers gjorde mål gång på gång. Amelia Leo, Jenny Welin, Mjova Walander, och Ida Torgin satte dit varsin boll och målskillnaden blev allt större. Trots att Elsa Olausson reducerade för Stenstorps i slutet av matchen, lyckades Ulvåkers vinna med 7-3.

Domaren Anders Stålberg höll en bra kontroll på matchen även om det blev målrikt och utan publik på plats fick lagen kämpa på banan. Ulvåkers IF visade verkligen sin styrka och tog en övertygande seger mot Stenstorps IF i Division 3 Västergötland Östra för damer.