Stenstorps IF - Skultorps IF U (5 - 5)
Match i Division 3 Västergötland Östra, damer 2022
Matchstart: 2022-09-25 kl 12:00
Arena: Sportvallen A

Det var en riktigt händelserik match mellan Stenstorps IF och Skultorps IF U på Sportvallen A. Matchen startade med en stark inledning från Skultorps IF U som snabbt tog ledningen med 3-0 genom mål av Johanna Pettersson, Stina Sjögren och Katja Blom. Innan halvtid lyckades de även göra det fjärde målet genom ett självmål.

Men Stenstorps IF gav inte upp och i slutet av första halvlek lyckades Molla Andersson reducera till 1-4. I den andra halvleken vaknade Stenstorps IF till liv och började kämpa sig tillbaka in i matchen. Emelie Johansson, Elsa Olausson och Nora Sjöholm gjorde var sitt mål och kvitterade till 4-4.

Med endast fem minuter kvar av matchen tog Stenstorps IF till slut ledningen genom Nora Sjöholm. Men Skultorps IF U gav inte heller upp och i sista minuten lyckades de kvittera till 5-5 genom Saga Gustafson på straff.

Matchen slutade alltså oavgjort 5-5 efter en otroligt dramatisk upphämtning från Stenstorps IF. Båda lagen visade vilja och kämpaglöd och publiken på Sportvallen A bjöds på en verklig nagelbitare.