Match i Division 3 Västra Svealand, herrar 2012
Matchstart: 2012-04-28 kl 17:00
Arena: Karlslund Arena
Publik: 220

Matchen mellan Örebro Syrianska IF och IFK Kumla på Karlslund Arena slutade oavgjort med resultatet 1-1. Publiken på plats fick se en händelserik match där båda lagen bjöd på ett intensivt spel.

Det var IFK Kumla som tog ledningen redan efter 10 minuters spel genom Albin Ek, vilket skapade en tidig press på hemmalaget. Örebro Syrianska IF kämpade dock på och skapade flera farliga chanser under den första halvleken, men misslyckades med att utjämna resultatet.

I den andra halvleken gjorde Örebro Syrianska IF ett tidigt byte genom att ta in Basel Gorgis istället för Ali Maree. Det var dock IFK Kumla som fick den första varningen när Martin Duberg drog på sig ett gult kort efter fem minuter.

Efter flera intensiva byten från båda lagen var det Örebro Syrianska IF som till slut lyckades utjämna resultatet genom David Zeito, vilket väckte liv i hemmapubliken. Trots flera chanser från båda lagen lyckades inget av dem göra fler mål och matchen slutade 1-1.

En hårt spelad match där båda lagen visade upp sitt kämparanda och slutresultatet speglade väl matchbilden. En spännande match som bjöd på flera heta ögonblick och som underhöll publiken på Karlslund Arena.