Match i Division 3 Västra Svealand, herrar 2012
Matchstart: 2012-05-12 kl 15:00
Arena: Nyvallen
Publik: 235

Nordvärmland FF tog emot IFK Mariestad på Nyvallen inför en publik på 235 personer. Domaren Joakim Östling höll i matchen med assistans av Alexander Milovanovic och Filip Lovric.

Matchen började jämnt med båda lagen kämpandes om bollen. I den 21:a minuten fick Alexander Karlström från IFK Mariestad en varning, följt av en varning för Nordvärmland FF:s Fredrik Johannesson i den 35:e minuten.

I den andra halvleken kom Nordvärmland FF ut starkare och redan i den 54:e minuten tog de ledningen med 1-0 genom Fredrik Johannesson. Darko Trajchev utökade sedan ledningen till 2-0 i den 61:a minuten.

Nordvärmland FF gjorde ett byte i den 64:e minuten medan IFK Mariestad blandade om i laget med två byten i den 66:e och 68:e minuten. Nordvärmland FF fortsatte att trycka på och i den 77:e minuten gjorde Johannesson sitt andra mål för dagen och satte 3-0. Goran Nimcevic avslutade sedan matchen starkt med sitt mål på straff i den 80:e minuten och fastställde slutresultatet till 4-0 till Nordvärmland FF.