Match i Division 3 Västra Svealand, herrar 2012
Matchstart: 2012-05-26 kl 15:00
Arena: Lillängen
Publik: 220

Det var en spännande match mellan Nordvärmland FF och IFK Ölme på Lillängen med en publik på 220 personer. Domaren för dagen var Oscar Deinoff, assisterad av Christer Nederman Runbäck och Christoffer Pettersson.

Matchen började häftigt med flera varningar, bland annat för Nordvärmland FFs Aleksandar Konyanovski och IFK Ölmes Abdul-Samuel Ouattara. Efter en jämn första halvlek tog Nordvärmland FF ledningen i den 65:e minuten genom Bartosz Wojas. Efter målet ökade spänningen på planen och fler varningar delades ut, även en till Nordvärmland FFs Ivan Radulovic.

I den 80:e minuten ökade Nordvärmland FF sin ledning genom Darko Trajchev, vilket satte stopp för alla möjliga chanser för IFK Ölme att komma tillbaka i matchen. IFK Ölme gjorde flera byte försök att ändra matchbilden, men Nordvärmland FF höll tätt och säkrade segern med 2-0.

En intensiv match med mycket kamp på planen där Nordvärmland FF visade upp ett stabilt och målinriktat spel. Efter slutsignalen firade laget segern med sina fans på läktaren och kunde gå hem med tre viktiga poäng i Division 3 Västra Svealand.