Match i Division 3 Västra Svealand, herrar 2012
Matchstart: 2012-06-02 kl 15:00
Arena: Lekevi IP
Publik: 120

IFK Mariestad tog emot Sköllersta IF på Lekevi IP inför en publik på 120 personer. Domaren Marko Mladenovic höll i matchen tillsammans med assistenterna Richard Lillfors Pintér och Erik Carlsson.

Matchen började jämnt med båda lagen skapade chanser, men det dröjde ända till minut 57 innan Sköllersta IF tog ledningen genom Viktor Lindqvist. IFK Mariestad svarade dock snabbt och kvitterade bara sex minuter senare genom Jesper Eriksson.

I den 70:e minuten tog IFK Mariestad ledningen genom Linus Udén och bara tre minuter senare ökade man på ledningen till 3-1 genom Carl-Filip Larsson. Sköllersta IF gav inte upp och lyckades reducera till 3-2 i den 82:a minuten genom Nils Oskar Melander, men närmare än så kom man inte.

Matchen slutade 3-2 till IFK Mariestad som tar tre viktiga poäng på hemmaplan. En jämn och underhållande match där båda lagen visade prov på bra spel.