Köping FF - Kungsör BK (1 - 3)
Match i Division 3 Västra Svealand, herrar 2012
Matchstart: 2012-06-12 kl 19:00
Arena: Köpings IP

I en tuff match mellan Köping FF och Kungsör BK på Köpings IP blev det till slut Kungsör BK som drog det längsta strået och vann med 3-1. Matchen inleddes mållöst men det var Köping FF som tog ledningen i den 42:a minuten genom Denis Humackic, som satte dit en straffspark.

Kungsör BK vaknade till liv i andra halvlek och redan i den 47:e minuten kvitterade Patrik Karlsson för bortalaget. Sedan följde en händelserik andra halvlek där båda lagen kämpade för att få till fler mål.

I den 65:e minuten tog Kungsör BK ledningen genom Adam Rosander och bara några minuter senare ökade Marcus Andersson på till 3-1 för bortalaget.

Köping FF försökte förgäves att komma tillbaka in i matchen men lyckades inte få till några fler mål. Kungsör BK stod emot och säkrade tre poäng i division 3 Västra Svealand herrarna.

Efter matchen ligger Köping FF kvar på plats 7 i tabellen medan Kungsör BK klättrar upp till plats 9. En imponerande vändning av Kungsör BK som fortsätter att kämpa sig uppåt i tabellen.