Sköllersta IF - Strömtorps IK (0 - 3)
Match i Division 3 Västra Svealand, herrar 2012
Matchstart: 2012-06-13 kl 19:00
Arena: Sköllervallen IP

Strömtorps IK dominerade matchen mot Sköllersta IF på Sköllervallen IP. Trots att publiksiffran var noll hade båda lagen en intensiv match med flera händelser.

Redan i den 33:e minuten drog Viktor Lindqvist på Sköllersta IF på sig en varning. Senare, i den 35:e minuten, fick Christoffer Collin från Strömtorps IK också en varning.

I halvtid gjorde båda lagen byten. Sköllersta IF satte in Nils Oskar Melander istället för Kalle Mejstedt medan Strömtorps IK bytte ut Christoffer Collin mot Mathias Bergström.

I den andra halvleken fortsatte varningarna att hagla, med Joel Andreasson från Sköllersta IF och Håkan Berg från Strömtorps IK som blev varnade.

I den 80:e minuten tog Daniel Holmertz från Strömtorps IK ledningen med ett straffmål, och bara ett par minuter senare ökade Erik Larsson Alex på till 0-2 för Strömtorps IK.

I slutet av matchen satte Rasmus Nordwall från Strömtorps IK spiken i kistan med ett mål i den 90:e minuten, vilket slutresultatet blev 0-3 till Strömtorps IK.

Strömtorps IK tog en övertygande seger över Sköllersta IF och tog tre viktiga poäng i Division 3 Västra Svealand.