Match i Division 3 Västra Svealand, herrar 2012
Matchstart: 2012-06-28 kl 19:30
Arena: Nyvallen
Publik: 675

Matchen mellan Nordvärmland FF och FBK Karlstad på Nyvallen började intensivt, och det var hemmalaget som tog ledningen redan i den sjätte minuten genom Fredrik Johannesson. Men FBK Karstad svarade snabbt tillbaka och kvitterade genom Robert Lipovac i den 23:e minuten.

Dock var det Nordvärmland som hade övertaget och Darko Trajchev satte både 2-1 och 3-1 inom loppet av sju minuter. Johannesson fortsatte sitt målkalas och satte även 4-1 innan halvtidsvilan.

I den andra halvleken var det inget snack om saken, Nordvärmland var helt överlägset. Johannesson fullbordade sitt hat trick med sitt fjärde mål, och Ivan Radulovic och Nedeljko Rodic bidrog också till målskörden. Därmed stod det till slut 8-1 till Nordvärmland FF.

Publiken på Nyvallen fick se ett Nordvärmland i toppform och med segern befästes även deras position i tabelltoppen. FBK Karlstad får åka hem och fundera på hur de ska resa sig efter denna storförlust.