Match i Division 3 Västra Svealand, herrar 2012
Matchstart: 2012-08-22 kl 18:30
Arena: Runevallen
Publik: 638

I en het midtabelldrabbning mellan Kungsör BK och Köping FF på Runevallen denna onsdagskväll lyckades hemmalaget ta en överlägsen seger med 3-0 inför en publiksiffra på 638 personer.

Matchen inleddes med intensivt spel från båda lagen, och redan i den 9:e minuten drog Amer Filipovic på sig en varning för Köping FF. Det dröjde till den 33:e minuten innan första målet föll, då Tomas Karlsson för Kungsör BK satte 1-0.

Köping FF försökte komma tillbaka, men det var istället Kungsör som fortsatte att dominera. I den 55:e minuten ökade Anes Brkovic på till 2-0, och bara tre minuter senare satte Patrik Karlsson det tredje målet för hemmalaget.

Efter detta verkade Köping FF ha svårt att komma tillbaka och tränaren valde att göra flera byte för att försöka ändra på matchbilden. Trots detta lyckades inte laget hota hemmalaget och matchen slutade 3-0 till Kungsör BK.

Efter segern ligger Kungsör BK nu på plats 7 i tabellen medan Köping FF befinner sig på plats 6. Publiken på Runevallen bjöds på en underhållande match med ett starkt Kungsör BK som tog en övertygande seger mot Köping FF.