Strömtorps IK - Örebro SK Ungdom (4 - 0)
Match i Division 3 Västra Svealand, herrar 2012
Matchstart: 2012-08-25 kl 14:00
Arena: Strömtorps IP
Publik: 98

Den första halvleken av matchen mellan Strömtorps IK och Örebro SK Ungdom inleddes med en skarp start från hemmalaget. Redan i den tredje minuten lyckades Martin Andersson sätta dit bollen i nätet och ge Strömtorps ledningen med 1-0.

Spänningen fortsatte under matchen med flera varningar, inklusive en till Stefan Blom och Mikael Johansson från Strömtorps samt en till Hamid Sadid från Örebro SK Ungdom.

Strax innan halvtidspausen fördubblade Rasmus Nordwall ledningen för Strömtorps genom att göra mål i den 48:e minuten.

I halvtid gjorde Örebro SK Ungdom ett byte, där Kim Granlund Knutshed kom in istället för Eric Andersson.

Andra halvlek fortsatte i samma spår med ett mål till från Strömtorps, återigen av Rasmus Nordwall i den 76:e minuten. Örebro SK Ungdom försökte byta in fräsha ben genom att byta in Jean Carlo Tavera Rojas istället för Hiwa Mohammadi i den 73:e minuten, men det hjälpte inte laget att komma tillbaka.

I den 89:e minuten av matchen lyckades Rasmus Nordwall göra sitt tredje mål för dagen och fullbordade därmed sin hat trick för Strömtorps, och fastställde slutresultatet till en övertygande seger med 4-0.

Strömtorps IK behåller sin femteplats i tabellen medan Örebro SK Ungdom ligger kvar i botten efter denna match. Publiken på 98 personer på plats fick se ett hemmalag som dominera i spelet och förtjänade sin seger mot bottenlaget.