Match i Division 3 Västra Svealand, herrar 2012
Matchstart: 2012-09-01 kl 15:00
Arena: Runevallen
Publik: 285

I en intensiv match på Runevallen mellan Kungsör BK och FBK Karlstad lyckades hemmalaget vinna med knapp marginal med resultatet 3 - 2.

Matchen startade jämnt och det dröjde ända till den 24:e minuten innan första målet föll. Det var Kungsör BK som tog ledningen genom Linus Gustafsson, vilket fick publiken att jubla på läktaren.

I den 34:e minuten drog FBK Karlstads Lawand Haidar på sig en varning, och bara fem minuter in i den andra halvleken kvitterade Oskar Rehn för bortalaget.

Bara några minuter senare, i den 62:a minuten, tog FBK Karlstad ledningen genom Selper Kücükyasar. Men Kungsör BK reste sig och i den 78:e minuten kvitterade Patrik Karlsson, och en minut senare tog Johan Vesterdahl ledningen för Kungsör BK.

Trots flera försök från FBK Karlstad lyckades de inte få in en kvittering och matchen slutade 3 - 2 till Kungsör BK. En välspelad match där Kungsör BK visade prov på kämpaglöd och vinnarinstinkt.